Обвинението ми е за това, че държа малко повече боеприпаси

...
Обвинението ми е за това, че държа малко повече боеприпаси
Коментари Харесай

Апелативният прокурор на Варна се сдоби с обвинение

Обвинението ми е за това, че държа малко повече муниции за револвери, които законно владея. Разрешените са 50 патрона на оръжие, аз владея няколко повече за всяко едно от тях. Това сподели пред медиите апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров, откакто излезе от постройката на Софийска градска прокуратура, където пристигна с юриста си Людмил Рангелов.

„ Във всяка една декларация съм заявил налични средства “, изясни прокурорът.

Той отхвърли да показа своето пояснение за следствието против него. Владимир Чавдаров сподели, че не е непосредствен на нито един от основните прокурори, с които е работил.

Чавдаров изясни, че е научил от медиите, че е разследван за корупция по сигнал на кмета на Варна Иван Портних.

Ще пристигна времето, когато ще се убедите, че всичко това не е правилно. Аз съм извънредно сюрпризиран и просто нямам пояснение. Никога през живота си не съм направил и в този момент не съм направил закононарушение, сподели прокурор Чавдаров и добави, че чака да бъде оневинен за всичко.

Българска телеграфна агенция напомня, че магистратът е разследван по сигнал на кмета на Варна Иван Портних за пожелан и взет рушвет. В служебната каса на прокурора са открити 49 000 евро и 20 000 лв.. Също по този начин са открити над 270 боеприпаса без съответно позволение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР