Обувките бяха анонимно пуснати в улея за дарения в спасителната

...
Обувките бяха анонимно пуснати в улея за дарения в спасителната
Коментари Харесай

Air Jordans, направени за режисьора Спайк Лий, се предлагат на търг, след като бяха дарени на приюта в Орегон

Обувките бяха анонимно пуснати в улея за дарения в избавителната задача в Портланд напролет. Бивш скитник в дълготрайната стратегия за заслон на задачата ги откри, до момента в който сортираше даренията и ги докара до вниманието на личния състав, съгласно обява в блог на уеб страницата на задачата тази седмица.

Дизайнерът на Nike Тинкър Хетфийлд проектира ритниците през 2019 година за Лий, който носеше чифта си на премиите на Академията през същата година, когато одобри Оскар за своя сюжет на „ BlacKkKlansmen “. Дарените маратонки не бяха персоналният чифт на Лий, само че бяха измежду дребното, направени за него, с цел да ги раздаде на най-близкия си кръг, сподели Портландска избавителна задача.

Хетфийлд посети приюта и удостовери достоверността на обувките. Той също по този начин подписа аварийна кутия и подари други артикули на Nike. Компанията е основана в близкия Бийвъртън, Орегон.

„ Развълнуван съм, че обувките се озоваха тук “, сподели Хатфийлд в изказване, споделено от избавителната задача в Портланд. „ Това е благополучен к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР