Обстрел от бунтовниците на село Сафсар в провинция Латакия доведе

...
Обстрел от бунтовниците на село Сафсар в провинция Латакия доведе
Коментари Харесай

Бунтовници убиха войници на Асад в Латакия

Обстрел от бунтовниците на село Сафсар в провинция Латакия докара до гибелта на 18 сирийски военнослужещи, а един е ранен, заяви пред кореспонденти ръководителят на Руския център за помиряване на враждуващите страни в Сирия Владимир Савченко, съобщи БГНЕС.
" През деня бунтовниците обстрелваха предградията на градовете Алепо (три пъти) и Хама (два пъти), популации пункт Тел-Алуш в провинция Алепо и село Сафсар в провинция Латакия. В резултат на обстрела на популации пункт Тел-Алуш е ранен един военнослужещ на Въоръжените сили на Сирийската арабска република. По време на обстрела на село Сафсар 18 сирийски военнослужещи починаха, а един бе ранен ", сподели Савченко.
По негови думи, през последния ден в региона на Карим-Хун, южно от Алепо, на жителите са раздадени към звук самун, а на пропусквателния пункт „ Салхиях “ в провинция Дейр-ез-Зор е извършена филантропична акция, в границите на която са раздадени 450 продоволствени пакета.
Като цяло, Помирителният център към този момент е провел близо 2 000 филантропични акции, предавайки на сирийците над 3,12 хиляди тона товари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР