Общото включване на отоплението в столицата завърши, съобщиха от пресцентъра

...
Общото включване на отоплението в столицата завърши, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Общото включване на отоплението в столицата завърши

Общото включване на отоплението в столицата приключи, оповестиха от пресцентъра на „ Топлофикация София ”. Без парно към този момент остават единствено обособени здания, които по решение на етажната благосъстоятелност са поискали включване на по-късен стадий.

Отоплението не е включено и в постройките, където техниците на компанията са открили, че вътрешната апаратура е празна, което е симптом за продължаващи поправки и има заплаха от наводнение в жилищата. Парно има в детските градини, в здравните заведения и в съвсем всички учебни заведения, защото в някои образователни заведения шефовете са поискали отсрочване на включването.

Общото включване на отоплението в София стартира в четвъртък, 26 октомври, защото в същия ден бяха изпълнени наложителните съгласно нормативната уредба две комулативни условия – три поредни дни със средноденонощна температура под +12 градуса и прогноза за трайно захлаждане през идващите 7-10 дни.

От сдружението припомнят на упълномощените лица в постройките да ревизират обезвъздушаването на отоплителната система, а клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите, с цел да се възстановява отоплението в постройката.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР