Общото събрание на Левски няма да се състои на 14

...
Общото събрание на Левски няма да се състои на 14
Коментари Харесай

Левски отлага с три седмици Общото събрание на акционерите

Общото заседание на Левски няма да се състои на 14 август, както беше планувано, научи Sportal.bg. Причината по тази причина е, че основният акционер Спас Русев има неотложни задължения в чужбина, които ще му попречат да бъде в България. Така Общото заседание на акционерите ще се състои на 4 септември 2018 година.

Представяме ви цялото известие към акционерите на ПФК Левски АД за идното Общо заседание на акционерите:

Във връзка с идното постоянно годишно Общо заседание на акционерите (ОСA) в " Професионален футболен клуб Левски " АД, което ще се организира на 14 Август 2018 година на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ", бранш " А ", ет. 4 от 10.00 часа, Ви уведомяваме за следното:

1.Регистрацията на акционерите - делегати за Общото заседание стартира в 09.00 часа.

2.Всички акционери - физически лица, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да носят документ за идентичност, с който да се легитимират при регистрация дружно с копие или оригинал на своите акции или краткотрайно уверение.

3.Акционерите - юридически лица, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, които имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да носят уверение за настоящо положение дружно с документ за идентичност на Представляващото ги лице, при положение, че представляващото ги физическо лице е възпрепятствано, следва да ги съставлява физическо лице с категорично пълномощие.

4.Акционерите, притежаващи привилегировани акции без право на глас, които имат предпочитание да участват на ОСA, следва да носят с изключение на документ за идентичност и акциите или краткотрайните си удостоверения нужни при регистрирането им.

5.В случай, че сте акционер и имате предпочитание, само че нямате опция да присъствате персонално на ОСA, можете да упълномощите друго дееспособно физическо лице да Ви съставлява в ОСA. Образец на пълномощие можете да изтеглите от уеб страницата на Левски.

6.Наследниците на умряли акционери следва да се легитимират при регистрацията с " Удостоверение за наследници ", като при положение, че са повече от един, следва да се съставляват в ОСA от едно упълномощено лице.

7.Представителството на малолетни акционери, притежаващи елементарни поименни акции с право на глас, се реализира от техните родител/и или аставник. В случай, че същите имат предпочитание да вземат присъединяване в ОСA, следва да показват " Удостоверение за раждане " на малолетния акционер и документ за идентичност.

8.При липса на кворум ОСА ще се организира на 4 Септември 2018 година от 10:00 часа, на същото място и при същия дневен ред.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР