Общото между мъжете й било това, че са богатиМоника Валериева

...
Общото между мъжете й било това, че са богатиМоника Валериева
Коментари Харесай

Моника стана блондинка, търси ново гадже

Общото сред мъжете й било това, че са богати

Моника Валериева смени визията в търсене на ново гадже, Плеймейтката, която неотдавна се забърка в следващия скандал откакто се похвали, че е предходна през леглото на немския топ дизайнер Филип Плейн, призна, че сега е сама.

“Обожатели има колкото искаш, може свободно да предпочитам с кого да бъда ”, безапелационна е дупнишката силиконка. Тя посочи, че общото сред всичките мъже към нея е това, че имат доста пари.

Тя за първи път разяснява персоналния си живот откакто при започване на лятото изненадващо постави завършек на връзката с богатото си гадже от Дубай. Това стана единствено месец откакто Валериева се похвали с диамантен пръстен за над 100 000 $. До последно тя не разкри самоличността на милионера, с който имаше връзка повече от година и непрестанно я обсипваше с първокласни дарове и хиляди рози. Носеха се клюки, че въпросният мъж бил катарски принц, само че дали това е по този начин, не стана ясно. Моника призна за радялата им във фейсбук, само че отхвърли да разкрие повода за краха в връзките им.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР