Общо шест пътно-транспортни произшествия са станали само за час на

...
Общо шест пътно-транспортни произшествия са станали само за час на
Коментари Харесай

Шест катастрофи с 21 коли само за час на магистрала Тракия тази сутрин

Общо шест пътно-транспортни катастрофи са станали единствено за час на автомагистрала " Тракия " край Пловдив тази заран, оповестяват от АПИ. Като по знамение единствено две дами са потърпевши при злополуките, станали тази заран сред 7 и 8 часа.

Серията сигнали за произшествия стартира малко преди 7 от региона на 137-ия км. Там са станали една след друга две верижни произшествия . Първо са се блъснали две коли, незабавно по-късно последвал верижен удар с присъединяване на камион, кола и джип . Пострадалите дами са лидерката и пътничката на джипа, които са откарани в болница за прегледи.
Полицията купува профилирани коли за проучване на тежки произшествия
Полицията купува 10 профилирани автомобила за посещаване на тежки пътнотранспортни катастрофи, а прогнозната стойност на поръчката...
Прочети повече
По същото време наоколо до мястото на първата злополука автомобил се блъска в мантинела. Към 8 часа път на 127-ия км стават по едно и също време две верижни катастрофи- в едната вземат участие пет автомобила , а в другата- три.

В 8.15 часа край разклон за Войводиново става нова злополука с рейс и две леки коли. Междувременно на пътен възел Войводиново малко след 8 ч на път II-86 други три автомобила се удрят във верижна злополука.

В черната серия има и случай на околовръстния път край разклон за Белащица, където автомобил излиза отвън платното за придвижване и се врязва в храстите отвън пътя.

От полицията предизвестяват водачите да минават с нараснало внимание и да се преценяват с метеорологичната конюнктура. В момента, с цел да бъде избегнато натоварване в трафика, всички аварирали коли са изместени в спешната лента. Основната причина за злополуките е придвижване с несъобразена с метеорологичните и пътни условия скорост и неспазване на отдалеченост.
Детски плакати против войната по пътищата
Председателят на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата “ Малина Крумова, дружно с ръководителя на Държавна агенц...
Прочети повече
 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР