Общо над 7 мастербокса контрабандни цигари в 2 тира заловиха

...
Общо над 7 мастербокса контрабандни цигари в 2 тира заловиха
Коментари Харесай

Хванаха над 7 мастербокса контрабандни цигари

Общо над 7 мастербокса контрабандни цигари в 2 тира заловиха митничарите на пункта Капитан Андреево.
В първия от камионите са открити 2240 кутии. Той влезнал в страната ни от Турция. По метода " разбор на риска " инспекторите го отклонили за подробен надзор. При инспекцията с рентген в каросерията били видяни необикновени плътности. Така зад така наречен запушалка от групажната стока митничарите се натъкнали на папиросите от марките „ MM classic ", „ KareliХванаха над 7 мастербокса цигари в 2 тираa slims " и „ Parliament ".

В същия ден, един час преди среднощ, на митническия пункт пристигнал различен товарен автомобил с български регистрационен номер. След инспекция с рентгенова инсталация и физически надзор станало ясно, че в съвсем идентично скривалище като в първия камион, в междинната дясна част на полуремаркето имало 150 стека контрабандни цигари „ MM classic ", „ Karelia slims " и „ Muratti super slims ".

Контрабандните цигари са арестувани. На водачите са формирани актове по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени акцизни артикули без знанието и разрешението на митническите органи./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР