Общо 603 са те във Видинска област само през последните

...
Общо 603 са те във Видинска област само през последните
Коментари Харесай

Увеличават се сигналите за нарушаване на нощната тишина във Видин

Общо 603 са те във Видинска област единствено през последните четири месеца на годината.
В някои от случаите се касае за няколко сигнала за един адрес, в други пристигналите на място полицейски чиновници не са установили нарушавания, заяви шефът на Областната дирекция на видинската полиция старши комисар Янко Янколов.
По думите му, това са най-често подаваните сигнали в дежурната част, като минимум са те в Районното ръководство (РУ) в Кула, където чиновниците на реда са съставили 13 протокола и 1 акт.
118 е броят на сигналите на територията на РУ- Белоградчик на адреси в квартал "Карловица ", както и в селата Медовница, Ружинци, Горни Лом и Рабиша. 20 писмени полицейски разпоредби са направени, а по този начин също и 45 писмени предизвестия. 39 са актовете, които са формирани по наредбите на Общинските препоръки.
"Най-много са сигналите в РУ-Видин- 472. В 258 случая е установено нарушение на нощната тишина, като са издадени 43 писмени полицейски предизвестия, 231 протокола за предизвестие и 75 акта по Наредба № 1 на община Видин ", сподели още старши комисар Янколов.
По думите му, всички направени актове са изпратени по надлежния ред в Общината за издаване на Наказателни постановления.
12 акта по Закона за придвижване по пътищата са формирани през летните месеци от Районното ръководство във Видин и за това, че в някои елементи на града са затваряни улици, с цел да се построят подиуми и шатри за тържества, съобщи началникът на бранш "Охрана на публичния ред и териториална полиция " основен контрольор Веселина Николова.
"Издадени са наказателни постановления за 3 000 лева, някои от тях към този момент са и платени ", добави основен контрольор Николова.
По тематиката следва да се инициира полемика в границите на съвещание на Областната комисия за публичен ред и сигурност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР