Бившата изпълнителна директорка на пощата Паула Венелс ридаеше като малко

...
Бившата изпълнителна директорка на пощата Паула Венелс ридаеше като малко
Коментари Харесай

Ритуалът на необичаен плач на Паула Венелс започва „като на малко дете“, казва експертът по езика на тялото

Бившата изпълнителна директорка на пощата Паула Венелс ридаеше „ като малко дете “ в „ обред на необикновен рев “, до момента в който се извиняваше на Разследване на Post Office Horizon IT през днешния ден, сподели специалист по езика на тялото пред Mirror.

Наблюдавайки момента, в който 65-годишният мъж се пречупи, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели, че Venells е посочил извънредно държание и е употребявал тъкани като опора да се приближавам до друго опрощение. Джуди сподели на Mirror: „ Кърпичките бяха там като опора и може би подкана и те влязоха в приложимост, когато Венелс се приближи до следващото опрощение.

„ Ритуалът й на рев може да се опише единствено като необикновен. Тя стартира като малко дете, с ръце в профил, наведена напред, само че лицето й е разкрито. Тя се усмихва и сервира устно опрощение, до момента в който протяга ръка бързо към кърпички, като усмивката евентуално предизвиква концепцията за разстройване. "

Експертът също по този начин твърди, че Венелс към момента се е опитвала да отстоява престижа си и в гласа й може да се чуе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР