Общо 4,5 кг канабис - растения и съцветия, иззеха след

...
Общо 4,5 кг канабис - растения и съцветия, иззеха след
Коментари Харесай

Полицията иззе 4,5 кг канабис, скрит в две коли, и мачете в Монтанско

Общо 4,5 кг канабис - растения и съцветия, иззеха след сигнал чиновниците на районно управление (на МВР) Монтана и сектор " Огоста ", оповестиха от Областната дирекция на полицията.

В местността Стокина бабка до село Долна Вереница, на 6 октомври сред 20,50 ч. и 21,40 ч., униформените претърсили два леки автомобила хонда " CR-V ", с монтански регистрации. Те са благосъстоятелност на 21-годишен и 26-годишен, поданици на регионалния град.

Под предния похлупак на първата кола е открита бяла найлонова свивка, съдържаща 2 елементи от зелено растение, с дължина 10 см и 14 см, с тегло от 21,2 грама канабис.

Под прага на втория автомобил от дясната страна, сред предната и задната врата, са открити 2 елементи от зелено растение канабис, с размери 12,5 и 7,5 см, с тегло от 18,4 грама. При осъщественото претъсване в автомобила под предна дясна седалка е открит саморъчно изработен нож, вид " мачете " и зелено растение канабис, с тегло 1,4 грама, намерено под гумената стелка на предната дясна седалка.

Същата нощ сред 23,40 ч. и 01,35 ч. е осъществен оглед на местопрестъпление в землището на с. Долна Вереница, в местността Чукаро, представляваща тревиста околност с шубраци и дървета, до която се стига по отъпкана пътека, настрана от земен път, водещ до селото.
При осъществените процесуално-следствено дейности са конфискувани 7 зелени храста канабис, с листна маса с дължина от 1,40 м.до 2,10 м, с тегло на листната маса към 12 кг.

На към 50 метра от храстите в пресечена гориста околност е открит подслон, изработен от картон и наследник полиетиленов найлон, като към него са открити 5 чифта черни гумени ръкавици и опаковки от питиета. Под найлона е открита картонена структура, състояща се от две елементи, като всяка има завързани по дължина платнени връзки, наподобяващи шир, на които висят общо 20 зелени растения канабис с друга дължина и 180 съцветия.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Монтана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР