Общо 37 медала спечелиха състезателите на варненския клуб по спортна

...
Общо 37 медала спечелиха състезателите на варненския клуб по спортна
Коментари Харесай

15 златни медала спечелиха варненските гимнастици от Интерком Груп - Черноморски юнак на турнира за Купата на България

Общо 37 медала завоюваха състезателите на варненския клуб по спортна гимнастика " Интерком Груп - Черноморски левент " от шампионата за Купата на България, който се организира в Пловдив на 18 и 19 март. 15 от оценките са златни, 12 сребърни и 10 бронзови, заяви за Moreto.net основният треньор на клуба Тодор Тодоров.

Състезателите на " Интерком Груп - Черноморски левент " заеха първо място отборно във всички възрастови групи и при двата пола, като при дамите вторият тим на клуба зае второ място.

7 медала за клуба завоюва Божидар Златанов при младежите. Той заслужи златото в многобоя, както и на кон с гривни, халки, прескок и успоредка, със сребро се окичи на земя, а с бронз на висилка, където победи съотборникът му Раян Радков. Радков завоюва също сребро на кон с гривни и успоредка и бронз в многобоя.

4 медала в актива на " Интерком Груп - Черноморски левент " добави и Радослав Рачев при мъжете. Той победи на прескок и висилка, на кон с гривни се подреди втори, на успоредка трети и зае четвърто място в многобоя. Живко Стоянов завоюва бронз на висилка в същата възрастова група, а Светослав Ангелов завоюва сребро на халки и се подреди седми в многобоя.

Стоян Гетов заслужи сребро на кон с гривни при юношите старша възраст. Четвърто място в многобоя в тази възрастова група зае Теодор Тодоров, пето - Симеон Димитров и седмо - Алекс Иванов.

Златен орден на земя при кадетките заслужи състезателката на " Интерком Груп - Черноморски левент " Никол Колева, тя се подреди трета в многобоя. Ивон Стоянова остана втора на земя и пета в многобоя. Седма в многобоя се подреди Юлия Чомакова.

При девойките старша възраст Андреа Христова завоюва 3 бронзови медала - в многобоя, на прескок и на земя. Един сребърен орден на прескок в същата възрастова група добави Мишел Арабаджиева, която зае и пето място в многобоя.

При дамите 2 сребърни медала завоюва Нели Тодорова - в многобоя и на земя. 2 бронзови оценки заслужи Ива Баракова - на прескок и на греда. 1 сребърен и 1 бронзов орден в актива на " Интерком Груп - Черноморски левент " при дамите добави Мирослава Димитрова - трета в многобоя и втора на прескок. Четвърта в многобоя се подреди Вероника Колева, пета - Бояна Бонева, седма - Теодора Ставрева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР