Общо 2631 парфюма, аксесоари и спортни обувки, за които има

...
Общо 2631 парфюма, аксесоари и спортни обувки, за които има
Коментари Харесай

Спипаха парфюми и маратонки менте на Капитан Андреево

Общо 2631 парфюма, аксесоари и спортни обувки, за които има подозрения, че са създадени в нарушаване на права върху интелектуалната благосъстоятелност, задържаха митническите инспектори и граничните служители на реда на ГКПП-Капитан Андреево, оповестиха от организацията "Митници ".
Стоката е била открита при инспекция на рейс с турска регистрация, влизащ в страната ни от Турция. Пред митническите чиновници един от пасажерите заявил, че е купил ароматите, аксесоарите и маратонките от пазара в Истанбул за дарове на свои другари. Той обаче не знаел, че са реплика на световноизвестни марки.
Открити са били 1407 парфюма и тоалетни води с логото на 10 разнообразни международни марки. С надписи на различен международен бранд са били откритите 364 шапки, както и по-голямата част от общо 548 колана. Сред подправените артикули са открити още 280 чанти и несесери, носещи обозначения на друга непокътната комерсиална марка, и 32 чифта маратонки с логото на прочут производител.
В осъществяване на европейски правилник по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност и на Закона за марките и географските означения, имитациите са арестувани и за случая ще бъдат осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР