Общо 262 незаконни гаражни клетки бяха премахнати в столичния район

...
Общо 262 незаконни гаражни клетки бяха премахнати в столичния район
Коментари Харесай

Общо 262 незаконни гаражни клетки бяха премахнати в столичния район „Надежда“

Общо 262 противозаконни гаражни кафези бяха отстранени в столичния регион „ Надежда “ през миналите дни, оповестяват от локалната администрация за Столица.бг. Процедурата се прави в осъществяване на заповеди за унищожаване на противозаконни градежи по Закона за устройство на територията, издадени от основния проектант на Столична община.
„ Първата стъпка е съставянето на Констативни актове, въз основа на които се издава Заповед за непринудено унищожаване на гаражите. В случай, че оборудването не бъде отстранено непринудено в този период, се пристъпва към наложително премахване на оборудванията от Столична община.
След премахването на противозаконните обекти, територията се почиства от изпълнителя “, изясняват от районната администрация. Премахването на противозаконните гаражни кафези се реализира със взаимните дейности на регион „ Надежда ”, Направление „ Архитектура и градоустройство “ в Столична община, Столичен инспекторат, Столична дирекция на вътрешните работи – Второ районно ръководство, и „ Център за градска подвижност “ ЕАД, дирекция „ Паркиране и подвижност ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР