Общо 14 нови полицейски служители са назначени към 01.11.18 г.

...
Общо 14 нови полицейски служители са назначени към 01.11.18 г.
Коментари Харесай

Общо 13 нови полицаи са назначени в РУ-Асеновград

Общо 14 нови полицейски чиновници са назначени към 01.11.18 година в Районното ръководство в Асеновград, оповестиха за Actualno.com от пловдивската регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи. Още през юли 2017 година за асеновградската полиция бяха избрани трима новоназначени стажанти, които приключиха сполучливо курса за първична подготовка и през март 2018 година встъпиха в служба. Веднага след тях бяха назначени и изпратени на образование още 10 стажанти. Тяхното встъпване в служба „ служител на реда “ следва скоро. Преди година, като „ полицейски контрольор “ в Районното ръководство в Асеновград, бе назначен и един курсант, приключил Академията на Министерство на вътрешните работи.
Средната възраст на 14-те новопостъпили в асеновградската полиция е 25 година, като две от тях са дами. Всички са най-вече поданици на Асеновград. Така, общия брой на полицейските чиновници, които работят на терен към Районното ръководство в града, става 34. 18 са служители на реда от група „ Охрана на публичния ред “, седем са служители на реда от група „ Пътен надзор “, осем са служители на реда в Учасък Полиция-Садово и един е служител на реда „ Пътен надзор “ в Участък Полиция-Садово. С постъпването на новите полицейски чиновници, на територията на РУ-Асеновград ще бъде самостоятелен още един автопатрул. Чрез него ще се покриват зоните, освен на града, а и на община Лъки и дребните обитаеми места, показаха от управлението на полицията.
От началото на годината до сегашния миг, в приемната на квартал „ Лозница “ в Асеновград са постъпили близо 100 сигнала. За съществена причина най-често се показват междусъседски недоволства, на които се отреагира навреме от кварталните служители на реда и автопатрулите.
Припомняме, че провеждането на състезанието и назначението на още служители на реда в РУ-Асеновград е в следствие от поетите задължения на Министерство на вътрешните работи към жителите и локалната власт в града за запазване на публичния ред, по отношение на миналогодишните митинги, зародили поради конфликт сред български и ромски деца край асеновградскя язовир „ 40-те извора “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР