Общо 11 души са били осъдени в Белгия за представяне

...
Общо 11 души са били осъдени в Белгия за представяне
Коментари Харесай

Първи присъди в Белгия заради за фалшиви COVID сертификат

Общо 11 души са били наказани в Белгия за показване н а подправени документи за COVDI-19 при пътешестване , оповестиха локални медии. Присъдит е са отнемане от независимост от 6 до 8 месеца и санкция до 2000 евро .

От общо 820 открити случая на измами, 80 на 100 от уличените са приели непринудено да платят санкция от 750 евро . Останалите 160 пасажери са отказали санкцията и са били изправени пред съда. Повечето от наказаните на отнемане от независимост са получили наказване със период от 6 месеца и санкция 1600 евро. За един от подсъдимите, който и по-рано е бил наказван за подправяне на документи, наказването е 8 месеца затвор и 2000 евро санкция .

Медиите означават, че всички подсъдими са били засечени в нарушаване на летище " Завентем " в Брюксел след април 2021 година, когато отчасти отпадна цялостната възбрана за пътувания по несъществени мотиви, въведена поради пандемията. Пътуващите тогава бяха длъжни да показват негативно проучване по метода PCR, с цел да бъдат позволени да преминат през границата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР