Общност в провинция Тексас Хил е разтревожена, след като депутатите

...
Общност в провинция Тексас Хил е разтревожена, след като депутатите
Коментари Харесай

Син убива бивш съдия и съпруга, изпращайки „шокови вълни“ в общността на Тексас, твърдят ченгета

Общност в провинция Тексас Хил е разтревожена, откакто депутатите споделят, че пенсиониран арбитър и брачната половинка му са били убити до гибел в дома им — и синът им е упрекнат, че е натиснал спусъка.

Заместници от шерифската работа на окръг Уилямсън дадоха отговор на позвъняване на 911 за пукотевица в дом в Джорджтаун - почти на 30 благи северно от центъра на Остин - късно в понеделник, 8 януари, се споделя в известие за вести от офиса.

Синът на двойката, 45-годишният Сет Карнс, излязъл от вкъщи, когато пристигналите помощници и им споделил, че е прострелял и умъртвил майка си и татко си, шерифът сподели офисът.

Вътре депутатите откриха пенсионирания областен арбитър от окръг Уилямсън Алфред Карнс и брачната половинка му Сюзън Карнс мъртви, „ и двамата с съдбовни огнестрелни рани “, съгласно следователите.

„ Това надълбоко обезпокоителен случай провокира потрес в нашата общественост, изключително като се има поради уважаваната позиция на Алфред „ Бърт “ Карнс като пенсиониран областен арбитър “, сподели Cmdr. Джон Фостъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР