Общинското предприятие Градини и паркове“ в Пловдив търси да назначи

...
Общинското предприятие Градини и паркове“ в Пловдив търси да назначи
Коментари Харесай

Общинско предприятие търси работници, вижте какви са изискванията

Общинското дружество " Градини и паркове “ в Пловдив търси да назначи служащи на следните свободни позиции:

Резач с моторен трион – 3 бр.: ръководи, обслужва и поддържа всички типове моторни триони, с които разполага предприятието, употребявани при осъществяването на отсичанията на уличните и лесопаркови дървета, при резитбите на короните на дървета и при кастренето на клони, паднали при резитбите и отсичанията, прави ги при нужда благодарение на автовишка. Образование – приблизително и курс.

Градинар – 2 бр.: извършва работа по поддържане на зелените площи, разкопаване на почви, наторяване, рязане на шубраци и издънки, засяване на тревно семе, поливане, плевене, цветни фигури, косене – ръчно и механизирано, събиране на шума, метене на алеи и площадки. Образование – главно. Специални умения – да познава метода за работа с ръчни принадлежности, градинска техника.

Водопроводчик – 1 бр.: прави подготвителни работи за ремонт на вътрешни и външни водопроводни съоръжения. Ремонтира и подменя кранове, фасонни елементи и канализационни тръби, ситуирани в здания, помпени пространства, поливни съоръжения в тревните площи и други Изисква се уверение за професионално образование ВиК. Образование – приблизително.

Монтьор, ремонт на машини и съоръжение – 1 бр.: прави настоящия, междинен и капитален ремонт, конфигурация, инспекция и контролиране на комплицирани машини, ел.помпи, тревокосачки и други Монтира, демонтира, контролира, изпитва, ревизира точността на механизми, машини и уреди в работилницата или в помпени станции и пространства. Минимални условия III квалификационна група, обновителен курс на 1 година. Образование – приблизително особено.

Сезонни служащи : извършват работа по поддържането на чистотата в парковете и междублоковите пространства през интензивния сезон: метене с метла, събиране на хартии и други боклуци, паднали клони и шума; транспортиране на събрани боклуци с ръчна количка до сметището или до комфортно място за транспортиране; товарене и разтоварване от камион на събраните отпадъци; взе участие в измиването на стените и дъната на фонтаните и водните площи; косене на тревни площи – машинно и ръчно; събиране на окосена трева, обслужва помпена станция, полива тревни площи, засаждане, поливане, плевене на растения, цветя и цветни фигури и дървета. Трудов опит не се изисква.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР