Общинският съветник Грети Стефанова е новият председател на групата на

...
Общинският съветник Грети Стефанова е новият председател на групата на
Коментари Харесай

Грети Стефанова е новият председател на групата на ДБ в градския парламент на София

Общинският консултант Грети Стефанова е новият ръководител на групата на Демократична България в Столичния общински съвет, оповестиха от групировката във вторник. Тя заема мястото на Методи Лалов, който преди седмица реши да се откаже от поста.

Грети Стефанова е строителен инженер и магистър по обществено ръководство. Тя е член на Комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, Комисия по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие, Комисия по стопанска система, благосъстоятелност и цифрова промяна.

От Демократична България показват, че в работата си Грети Стефанова се управлява от своите цели: “Обичам София и хората, които живеят в моя роден град. Държа на морала и принципността в политиката”.

На 8 септември Методи Лалов подаде оставка като ръководител на групата на Демократична България в градския парламент на София. Той посочи, че решението му е напълно персонално и по негова самодейност, " само че не е по " персонални аргументи ", както е съвременно да се стимулират оставките в политическата ни действителност ". Той продължава работата си като общински консултант в СОС на София.

" Лоялността към правилата и откритите правила е най-важно за мен, а разликите с някои от политическите ми съдейственици не ме разколебават изобщо да продължа да влагам силата и уменията си за реализиране на правова, обществена и демократична страна, каквато е общата цел на болшинството членове и симпатизанти на " Да, България " и на останалите партии в обединението и поради което напуснах съдийската си позиция в Софийския областен съд ", добави тогава Лалов във фейсбук.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР