Общинският съветник Борис Милчев от политическата група Демократична България –

...
Общинският съветник Борис Милчев от политическата група Демократична България –
Коментари Харесай

ДБ предлага общинския съветник Борис Милчев да заеме мястото на Росина Станиславова

Общинският консултант Борис Милчев от политическата група „ Демократична България – обединяване ” (ДБ) в Столичния общински съвет (СОС) да бъде определен за нов кмет на регион „ Красно село ” - това оферират в отчет до СОС общинските съветници от Демократична България Бойко Димитров и Яна Веселинова Тодоранова. Докладът е оповестен на интернет страницата на СОС и ще бъде прегледан на съвещанието на 9 март.

Те показват, че предлагането е в сходство с изразения политически избор на гласоподавателите в регион „ Красно село ” на локалните избори през 2019 година, а със своите персонални и професионални качества и опит Борис Милчев щял да подсигурява естествената работа на районната общинска администрация и взаимоотношенията ѝ с жителите и с бизнеса.

Вносителите напомнят, че Росина Станиславова беше определена на извършените през 2019 година локални избори за кмет на регион „ Красно село ” като представител на Коалиция „ Демократична България – обединяване ”. Непосредствено след постановяване на решението на КПКОНПИ от август 2021 година за открит спор на ползи Демократична България отдръпна политическото си доверие от нея като областен кмет и подари равностойността на взетата от нея по неприемлив метод сума на Сдружение „ SOS детски селища България ”.

„ По тази причина се въздържаме да предложим на Столичния общински съвет (СОС) да избере за нов кмет на регион „ Красно село ” някой всред назначените от нея заместник-кметове, каквато опция дава Законът за локалното самоуправление ”, показват вносителите.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР