Общинският лидер на ДПС в Бяла Слатина Касъм Касъмов завежда

...
Общинският лидер на ДПС в Бяла Слатина Касъм Касъмов завежда
Коментари Харесай

Касъм Касъмов: Не съм хващан да крада ток

Общинският водач на Движение за права и свободи в Бяла Слатина Касъм Касъмов завежда дело против „ 24 часа “ и кореспондента им във Враца Валери Ведов за клюка. Той се оплака пред BulNews.bg, че бил натопен от медията, че краде ток.
Припомняме, че нощес изданието излезе с информация, че Касъмов е прокарал противозаконен под земята кабел от близкия трафопост до голямата си фамилна къща и е бил хванат при акция на екипи на ЧЕЗ и жандармеристи.
По думите на водача на Движение за права и свободи в Бяла Слатина обаче това е офанзивата против него. Опитите на изданието и по-специално на Валери Ведов да го очернят почнали още преди години. Касъмов е безапелационен, че писанията им не дават отговор на истината.
„ Единственото правилно в публикацията е, че през вчерашния ден в действителност в циганската махала в село Галиче е имало акция на ЧЕЗ. Всичко останало е небивалица. Твърдо декларирам, че аз нямам къща в селото. Къща там има майка ми, която се намира до трафопост, само че при акцията през вчерашния ден са хванати други да крадат ток “, съобщи Касъмов.
По думите му, офанзивата против него идва от последователи на алената партия.
„ Съветникът от Българска социалистическа партия Иво Боровански е този, който е уличаван от ЧЕЗ в кражба на ток, а не аз. Всичко това е политическа поръчка за да се опетни репутацията ми. Въпростният вестник и съответно Валери Ведов от години притискаха Ценко Чоков с какво ли не, а в този момент ме тормозят мен. Ведов ме е нарочил и написа какви ли не измислени неща. Ще потърся правата си в съда “, приключи Касъмов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР