Общинските съветници от ВМРО ще се срещнат с граждани на

...
Общинските съветници от ВМРО ще се срещнат с граждани на
Коментари Харесай

Контрера: Казусът с циганското гето на територията на „Виетнамските общежития“ трябва да бъде решен бързо

Общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация ще се срещнат с жители на регион „ Красна поляна “.

Поводът е покана от поданици на квартала, които упорстват за незабавни ограничения за унищожаване на „ Виетнамските общежития “, възстановяване на сигурността в региона и решителни ограничения против битовата престъпност.

Общинският консултант и ръководител на групата „ Патриоти за София “ Карлос Контрера счита, че въпросът с циганското гето на територията на така наречен „ Виетнамски общежития “ би трябвало да бъде решен бързо. Според него и предложенията на Вътрешна македонска революционна организация би трябвало да се стартира още тази година с премахването на обекти, за които има към този момент влезнали мощ заповеди за срутване. След разчистването терените би трябвало да се оградят и пазят, с цел да не се построяват противозаконни постройки. Вътрешна македонска революционна организация счита, че след разчистването на терените там не би трябвало да се позволява повече жилищно строителство.

В началото на седмицата от „ Патриоти за София – Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА “ са внесли и запитване до кмета Фандъкова за неработещия полицейски пункт на входа на „ Виетнамските общежития “. Писмо е изпратено и до старши комисар Маринов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи. През 2008 година след отчет на Ангел Джамбазки помещението е ремонтирано, оборудвано и предоставено за прилагане на 3-то РПУ. Целта е обезпечаване на полицейско наличие, запазване на публичния ред и възстановяване на сигурността в региона. Оказва се, че от години пунктът не се употребява и стои заключен, а ромите го употребяват за шир.

Контрера упорства и за изпращане на жандармерия в региона, която да следи за запазване на публичния ред изключително в тъмната част на денонощието.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР