Общинските съветници от СЕК канят всички жители на квартал Сарафово

...
Общинските съветници от СЕК канят всички жители на квартал Сарафово
Коментари Харесай

СЕК: Сарафово - стомана и бетон или детски площадки и медицински център?

Общинските съветници от СЕК канят всички поданици на квартал Сарафово на публично разискване за бъдещето на квартала

Пресцентърът на партия СЕК популяризира прессъобщение за проведена среща на общинските съветници от партията и жители на квартала. Ето цялостният текст:

" Непрекъснатото презастрояване ежедневно унищожава чара на Сарафово, трансформирайки го в безконечен лабиринт от жилищни здания с бетон и стъкло. Изграждането на нова детска градина, медицински пункт или паркинг не би трябвало да е привилегия за жителите и гостите на квартала,  а главно право за всеки.

Във връзка с това, в какъв квартал желаят да живеят жителите, общински съветници от Средна Европейска Класа провеждат публично разискване на  година (неделя), от 18:00ч., в читалище " Ангел Димитров ".

Предизвикани от публичното неодобрение на жителите, обвързвано с продажбата на имоти за строителство, ще представим всички свободни терени, които са благосъстоятелност на Община Бургас и са планувани за жилищни здания, с цел да чуем вашите оферти и стремежи за тяхното бъдеще, както и да представим своята визия за направи Сарафово по-привлекателно място за живот.

Ще вземем поради всяко мнение, а решенията към които се обединим, ще представим публично в Общински съвет - Бургас и Община Бургас, като настоятелно ще призовем виновните лица да премислят своите дейности и да вземат решения, които дават отговор на дълготрайните потребности и стремежи на жителите.
Нека дружно се борим за квартал, който предлага по-добро качество на живот, а освен нови здания! ", приключва прессъобщаението.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР