Общинските съветници от комисията по транспорт и безопасност на пътя

...
Общинските съветници от комисията по транспорт и безопасност на пътя
Коментари Харесай

Съветници в СОС от комисията по транспорт искат оставката на колегата си Благовест Георгиев

Общинските съветници от комисията по превоз и сигурност на пътя желаеха оставката на сътрудника си Благовест Георгиев , след абсурда с бягството му от местопрестъпление. Това съобщи Българска национална телевизия.

През предходната седмица Георгиев провокира злополука, навлизайки в платното за насрещно придвижване. След случая той избягал от местопроизшествието. При задържането си по-късно общинският консултант отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол. Заради случая Благовест Георгиев бе изключен от Продължаваме промяната.

Председателят на СОС Цветомир Петров дефинира, като неприемливо и рисково държанието на Благовест Георгиев . Той означи, че не е имал информация за предходна негова демонстрация от 2017 година, когато книжката му е отнета поради приложимост на алкохол.

Общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера уточни, че освен Благовест Георгиев би трябвало да понесе отговорност, само че и хората които са го издигнали и подсигурили за него.

Според Иван Таков от БСП-София законите у нас важат за всички и би трябвало да се съблюдават. Той е безапелационен, че такова държание не може да бъде толерирано.
 Общински консултант от София избягал от злополука
Общински консултант от София избягал от злополука

Водачът очевидно е бил използвал алкохол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР