Общинските съветници от групата на Местна коалиция БСП за България

...
Общинските съветници от групата на Местна коалиция БСП за България
Коментари Харесай

Общинските съветници от "БСП за България" остро осъдиха насилието срещу Иван Алексиев

Общинските съветници от групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " в СОС остро осъдиха насилието против Иван Алексиев. Независимият общински консултант беше атакуван от маскирани лица пред дома му измежду бял ден - при прибирането му след сесията на Столичния общински съвет в четвъртък.

" Всяка форма на принуждение и посягане върху личността е безусловно неприемлива, заявяват общинските съветници от групата на социалистите. - Изказваме нашето отвращение от това надменно посягане върху личността на нашия сътрудник в Столичния общински съвет.

Надяваме се, че органите на реда и останалите институции ще извършат професионално работата си, ще открият виновниците за това действие и те ще понесат отговорността си с цялата суровост на закона. Приемаме това нахлуване като посягане освен върху личността на един жител на София, само че и против институцията Столична община. Вярваме, че причинителите ще бъдат разкрити и осъдени навреме ".

Общинските съветници от Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " показаха вяра също по този начин, че виновните институции ще подхващат нужните ограничения, с цел да не се повтарят такива похищения върху личността на нито един български жител.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР