Общинските съветници на Пловдив подкрепиха декларацията на ПП ГЕРБ против

...
Общинските съветници на Пловдив подкрепиха декларацията на ПП ГЕРБ против
Коментари Харесай

Приеха декларация против затварянето на Бетонния мост

Общинските съветници на Пловдив поддържаха декларацията на Политическа партия ГЕРБ срещу затварянето на Бетонния мост преди да бъде обезпечена транспортна съгласуваност на жителите.
Текстът на декларацията беше прочетен от ръководителя на групата Йордан Илиев. В документа се декларира, че съветниците не са срещу реализирането на плана, само че се прецизира, че реализирането му не би трябвало да затруднява живота на жителите. На ръководителя на Общински съвет се разпорежда да изпрати декларацията дружно с покана за среща до министъра на превоза и известията.
Стефан Послийски изясни, че с приемането на точката, в случай че на следващия ден се подхващат някакви дейности, пловдивчани ще са подготвени да ги блокират.
Слави Георгиев съобщи, че рано или късно Бетонният мост ще бъде бутнат, само че съветниците би трябвало да плануват средства в общинския бюджет за осъществяване на пътните развръзки от двете страни на жп линиите.
С приемането на декларацията общинските съветници направиха двойно подсигуряване да предотвратят затварянето на оборудването. В началото на днешната изключителна сесия те задължиха кмета Здравко Димитров в незабавен порядък да предприеме всички нужни административни дейности за прекъсване на краткотрайното затваряне на Бетонния мост до завършването на пробива под централна гара.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР