Общинските съветници Костадин Костадинов и Георги Георгиев нахлуха нагло и

...
Общинските съветници Костадин Костадинов и Георги Георгиев нахлуха нагло и
Коментари Харесай

Общински съветници от Възраждане нахлуха в сградата на Областна администрация във Варна

Общинските съветници Костадин Костадинов и Георги Георгиев нахлуха безочливо и безпардонно в постройката на Областна администрация във Варна преди минути, научи кореспондент на Днес + от видео, което самият „ Копейкин ”, както го назовават с национална обич жителите на града, е разгласил на персоналния си профил.

Коментарът, идващ акцията е „ Искаме оставката на Областният шеф на Варна ”.

Във видеото ясно се вижда, по какъв начин Костадинов и неговите придружители нахлуват в кабинет след кабинет, искайки пояснения от администрацията къде е Стоян Пасев и за какво не е на работното си място.

След като не получават предстоящите отговори, те не престават похода си, нарушавайки жестоко работния развой на чиновниците в институцията, като повишавайки звук, желаят оставката на Областният шеф и на „ цялата незаконна паплач ”, която ръководи града, а и на държавното управление.

Абсолютно скандалното държание на Костадинов и компания е меко казано „ скандално и недопустимо ” – гласят мнения под обявата.
Във видеото се вижда още, по какъв начин ръководителят на „ Политическа партия Възраждане ” желае пояснения за равнищата на язовирите в района, работното време на чиновниците и регионалният шеф, употребявайки крайни, типични за стила му обиди и епитети, които са изрично незаконни.

От оповестеният видеоматериал лъсва безапелационната липса на образование, непросветеност и неинформираност на общинските съветници Костадин Костадинов и Георги Георгиев. На всичко от горната страна те предизвикват „ жителите ” с тях, които са членове на партията му и политически лица, да не остават пасивни и да се надвикват със чиновниците, следвайки образеца им.
Може би при някои неналичието на първите 7 години да не са проблем, само че при общински съветници, един от които няколко мандата, е показателно, че всеки, който може да седне на седалка в Общински съвет Варна, има права да нахлува под дърво и камък, да търси пояснения и отговори на въпроси, за които си има цивилизован ред да бъдат заложени. Показателно е, че Копейкин не чака да получи отговори, а да покаже до каква степен може да стигне, воден от обикновено политическо его.

Всъщност, явно в ръководството на града, е изцяло допустимо да има хора, които не съблюдават граници, не схващат функционалностите на институциите, в чиито здания нахлуват не за първи път, търсейки скандал за на ниска цена популизъм, на който сме очевидци към този момент месеци наред.
Един самоповярвал си, революционно и войнствено надъхан персонаж, който очевидно не може да владее страстите и дейностите си, както и буйния си характер, е заел място в локалния парламент на града. Както и още трима негови съидейници, които с обществените си изяви целеустремено трансформират града на цирк.

Повече от „ акцията ” на бунтарът – възрожденец, вижте във видеото:

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР