Общински съветник и кандидат депутат от Бургаско се --> за

...
Общински съветник и кандидат депутат от Бургаско се --> за
Коментари Харесай

Разследваният кандидат-депутат от Изправи се! Мутри вън! е отстранен от листата на партията

Общински консултант и претендент народен представител от Бургаско се --> за въздействие върху вота на 11 юли. Главният прокурор изиска имунитета му.

Има доказателства, че на 29 юни в бургаското село Маринка той е дал на четирима души имотна полза за да гласоподават в интерес на избрана партия на изборите на 11 юли.

Стана ясно, че става въпрос за кандидат-депутата Цветелин Георгиев от бургаската листа на коалиция " Изправи се! Мутри вън! ". Той е сегашен общински консултант от Съюз на демократичните сили в Созопол, само че от там споделиха, че са свалили политическото си доверие от него, незабавно откакто е сменил обединението.

За него се знае, че се занимава с препродаване на царевица, а сега кара такси.

bTV потърси за коментар Цветелин Георгиев, само че той не подвига телефона си. От локалната организация все още няма доказателства, че става въпрос за него.

" Водачът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже цялостно подпомагане на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината ", написаха във фейсбук от обединението " Изправи се! Мутри вън! ".
https://www.facebook.com/IzpraviSe.BG/posts/517133639735481
Живко Табаков разяснява пред, че Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи закона. Той е отхвърлен от листата, с цел да се обясни истината и да не се попречва следствието.

За напускането си през днешния ден Георгиев ще подаде надлежните документи.

" Тъй като изясняваме случая, мощно се съмняваме това да е обвързвано с наш претендент. Ще окажем цялостно подпомагане на всички институции ", сподели Табаков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР