Общински съвет - Плевен, определи Йордан Грижов - общински съветник

...
Общински съвет - Плевен, определи Йордан Грижов - общински съветник
Коментари Харесай

Общински съветник ще представлява Плевен в европейска мрежа за сътрудничество

Общински съвет - Плевен, дефинира Йордан Грижов - общински консултант и ръководител на Постоянна комисия по " Младежки действия, спорт и туризъм ", за представител на локалната власт в европейска мрежа от определени на локално ниво политици. Изграждането на мрежата е по линия на план „ Изграждаме Европа с представители на локалното самоуправление “.

На свое съвещание Постоянната комисия по " Култура, вероизповедания и интернационална активност " прегледа писмо от Представителството на Европейската комисия в България по отношение на партньорство по места посредством установяване на локални представители на изборна служба по плана „ Изграждаме Европа с представители на локалното самоуправление “. В отговор на отправената покана Комисията по просвета изготви и внесе в Общинския съвет предложение за установяване на подобен и решението беше признато след гласоподаване.

Задачата на европейската мрежа от определени на локално ниво политици е възстановяване на връзката по въпросите на Европейски Съюз посредством партньорство сред европейските структури и структурите на локалното самоуправление. Проектът ще даде опция на локалните политици да работят дружно и да популяризират информация за свързанас Европейски Съюз тематики.

След като станат членове на мрежата, от локалните съветници се чака да вземат участие в диспути с членове на изборния си регион и/или в локалните медии, отдадени на политическите начинания и ограниченията, реализирани от Европейски Съюз.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР