Общински съвет-Асеновград се събра на извънредно заседание, за да избера

...
Общински съвет-Асеновград се събра на извънредно заседание, за да избера
Коментари Харесай

Избраха новите заместник-председатели в ОбС-Асеновград

Общински съвет-Асеновград се събра на изключително съвещание, с цел да избера своите заместник-председатели. Почти единомислещо бе решено те да бъдат трима. Предложените бяха имената на Иван Чохаджиев от групата на Политическа партия ГЕРБ, Ферди Кадир от Движение за права и свободи и лекар Емил Караиванов от " Българска социалистическа партия за България ". С 30 гласа " За " и трима " Въздържали се " предлагането бе признато на втората си за новия мандат сесия.
С единогласие съветниците на града избраха и общо седем свои представители, съставляващи краткотрайна комисия, която ще има за задача в период до 29.11.19 година да изготви  Правилник за организацията и активността на Общински съвет-Асеновград . След тази дата ще стане ясно дали ще има нововъведения във функционалността на локалния парламент, по отношение на досегашната му работа, или не.
Междувременно, на изключителното съвещание встъпи като консултант и Радослав Янков, заменил отказалия се Христо Чолаков. Пред сътрудниците си и пред присъстващите жители той се закле да работи в името на Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР