Общинската организация на ПП ГЕРБ“ във Велико Търново единодушно издигна

...
Общинската организация на ПП ГЕРБ“ във Велико Търново единодушно издигна
Коментари Харесай

ГЕРБ - Велико Търново издигна Даниел Панов за трети кметски мандат

Общинската организация на Политическа партия „ ГЕРБ “ във Велико Търново единомислещо издигна кандидатурата на сегашния кмет Даниел Панов за трети управнически мандат и за лидер на листата за общински съветници за локалните избори. Това стана на извършеното нощес номинационно заседание в Голямата зала на община Велико Търново.
Даниел Панов благодари за доверието и за взаимната работа с общинските съветници и 36-те кмета на обитаеми места. Той съобщи: „ Кметската специалност не ми е по обвързване, само че ме задължава пред вас след изборите да работя за Велико Търново “  и насочи апел към партийните членове да работят за ГЕРБ и на идните локални избори.

Кметът Панов означи, че когато си на управителен пост, изключително когато управляваш историческата и духовна столица на България, времето лети доста бързо и това, което е направено през последните четири години би трябвало да бъде почтено оценено. „ Всички ние, които сме на тези постове, знаем какъв брой нерви, безсънни нощи и загърбване на фамилията ни коства осъществяването на това, за което сме определени “, сподели още градоначалникът. 
По отношение на обитаемоте места в общината, за нов мандат бяха номинирани сегашни кметове като Снежана Първанова в Дебелец, Димитър Събев в Килифарево, Йорданка Колева в Ресен, Антоанета Тодорова във Водолей, Гица Лазарова в Пчелище, Кирил Ангелски в Шемшево, Христо Кунчев в Церова Кория и Николай Милаковски в Самоводене. За кмет на Самовозене бе препоръчан и различен претендент - Стефан Мъглов. Според устава на ГЕРБ изборът за Самоводене ще бъде изработен от Изпълнителната комисия.
Организацията на ГЕРБ в общината дава поддръжката си и на петима самостоятелни претенденти за кметове на обитаеми места, а точно за Албена Беренска в Беляковец, Недю Георгиев в Балван, Христо Христов в Ново село, Малина Попова в Присово и Тодор Морчев в Леденик. 

Номинация за общински съветници получиха шефът на МДТ „ Константин Кисимов ”  Васил Вълчев, бизнесмените Владимир Джанабетски и Денислав Сираков, доктор Леонид Георгиев, историкът Емил Врежаков и други, както и членовете на сегашния локален парламент. Сред номинираните са и националният представител Станислав Стоянов, регионалният шеф проф. Любомира Попова и шефът на обществените действия в общината Росица Димитрова. За общински съветници от " гражданската квота " бяха издигнати арх. Драгомир Йосифов, учителят и фотограф Никифор Тодоров, юристите Красимира Дурчева и Хрисимира Витанова, зъболекарят Антон Дончев и други
Предложенията ще бъдат изпратени в централата на Политическа партия ГЕРБ, където ще бъдат утвърдени окончателните кандидатури за 13 кметове на обитаеми места с директен избор в община Велико Търново и листата от 37 общински съветници. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР