Общинската организация на БСП в Силистра стартира подписката срещу сделката

...
Общинската организация на БСП в Силистра стартира подписката срещу сделката
Коментари Харесай

Силистра ще се включи в подписката срещу сделката с ЧЕЗ

Общинската организация на Българска социалистическа партия в Силистра започва подписка та против договорката с ЧЕЗ. „ Средствата, с които „ Инерком ” желае да купи ЧЕЗ, би трябвало да бъдат тествани. Искаме да знаем- тази договорка пази ли интереса на българската страна и българските жители?

Отговорът е явен - народът към този момент е на улицата и желае оставка на кабинета Борисов ”. Това съобщи членът на ИБ на Българска социалистическа партия Вяра Емилова в Силистра.„ Съмнителното финансиране, лъжите на министър ръководителя, неяснотите към договорката и вероятността Гинка Върбакова да е подставено лица, принуждава хората да изразят мнението си посредством подписка та. Много от тях дори разясняват, че доверието в държавното управление е разколебано поради несвързаните дейности на премиера. В Силистра директно не сме наранени от ЕРП-то, само че безобразията в България вършат неприятно усещане у хората ” - сподели пред жителите Областният ръководител на Българска социалистическа партия - Силистра Георги Кирилов.
 
От началото на деня над 300 силистренци споделиха НЕ! на договорката с ЧЕЗ. Тази седмица подписи ще се събират във всички общини на Силистренска област.
 
Всеки, който е срещу договорката, може да поддържа подписка та в клуба на Българска социалистическа партия на ул. Любен Каравелов 1 в града, като от идващите дни пунктове ще бъдат изнесени и на ДАП и Градския пазар в Силистра.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР