Общинската болница в е вече с официално открита за PCR

...
Общинската болница в е вече с официално открита за PCR
Коментари Харесай

Лабораторията за PCR тестове в общинската болница в Дупница вече е лицензирана

Общинската болница в е към този момент с публично открита за PCR проби, разгласи прокуристката на здравното заведение Мария Иванова.

“Лабораторията към този момент публично е лицензирана. Получихме от Министерство на здравеопазването позволение и стартирахме активност. През този интервал преминахме наложителните лицензионни дейности, свързани с инспекции, проби, инспекция на личния състав и така нататък Много е значимо да отбележа, че сме основали режим на работа, който ще бъде денонощен, в това число в събота и неделя. Знам, че мнозина поданици от региона пътуват, изключително в почивните дни и следобедните часове, по другите градове за PCR-и, най-много поради идни пътувания в чужбина, само че това към този момент няма да е належащо и към този момент 24 часа, 7 дни в седмицата могат да се тестват и да получат съответния документ в общинската болница “, изясни тя пред " Струма.бг ".
свързани новини4223на 24.12.2021
“Цените са конкурентни на пазара, тъй че всеки, който желае и има потребност, може да заповяда. На идващ стадий ще разтеглим активността на лабораторията и за други типове изследвания”, разяснява още пълномощник Иванова.

Тя добави, че новозакупеният скенер също е изцяло подготвен, инсталиран е и се чака позволение за стартирането му в употреба.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР