Общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха най-новия си рекламен

...
Общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха най-новия си рекламен
Коментари Харесай

Бургас, Приморско, Царево и Поморие с общ рекламен видеоклип

Общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха най-новия си рекламен видеоклип , ориентиран към пазари Англия и Централна Европа и цели да показа опциите за туризъм по Южното ни Черноморие.

Клипът е осъществен по „ Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България “ на Министерството на туризма и бе показан по време на най-голямото туристическо ревю у нас Ваканция & СПА Експо 2024 .

Атрактивното видео показва красивата ни природа, богатата история и опциите както за фамилна отмора по този начин и за туристите търсещи адреналин.

Събитието се състоя на щанда на Община Бургас в наличието на бургаския заместник-кмет по спорт и туризъм Манол Тодоров, шефът на Общинско дружество „ Туризъм “ Радосвета Стюърт, кмета на Община Царево Марин Киров и представители на общините-партньори по плана Поморие, Приморско, Царево. В него вземат участие още Несебър и Малко Търново . Видеото разкрива капацитета на района и предложение на неповторим туристически артикул, сплотяващ региона на Странджа и морските общини.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР