Общината в Пловдив в лицето на кмета Здравко Димитров призна,

...
Общината в Пловдив в лицето на кмета Здравко Димитров призна,
Коментари Харесай

Зико на Бойко призна: Да, аз поканих Митрофанова в Пловдив

Общината в Пловдив в лицето на кмета Здравко Димитров призна, че поканата към съветската посланичка Елеонора Митрофанова да е посетител на честванията за Деня на Съединението в града е била отправена точно оттова. Скандализиращи фрагменти по какъв начин Митрофанова е застанала на сантиметри зад президента Румен Радев на площада в Пловдив точно на Шести септември повдигнаха въпроса кой я е поканил в обстановка, при която страната е солидарна с ужаса на Украйна от оповестената й от Кремъл война и последвалите общоевропейски наказания против Москва. 

" Посланикът на Русия Елеонора Митрофанова е била зад президента Румен Радев на трибуната на паметника на Съединението в Пловдив, тъй като по този начин се е паднало при нареждането по протокол ", разкриха през днешния ден от локалната администрация, представени от " 24 часа " във връзка въпросната настройка.
 Руската посланичка Елеонора Митрофанова е с бялото сако
" По традиция и по протокол на 6 септември каним целия дипломатически корпус. След това подреждането на гостите на церемонията става от чиновниците по протокола - на президентството, Министерския съвет, военните и община Пловдив, които се схващат между тях. В случая по този начин се е паднало, че Елеонора Митрофанова е зад президента ", изяснява Цветелина Пенева от пресцентъра на кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Според нея Митрофанова е била на третия ред зад Радев, а не тъкмо зад него. Дошла е в Пловдив сама, а по-късно покрай нея е застанал и водачът на АБВ Румен Петков, с който има в последно време регулярни срещи. АБВ пък е съдружен сътрудник на Стефан-Яневата партия " Български въZход ". 

Кметът на Пловдив е член на ГЕРБ, която пък има за съдружен сътрудник Съюз на демократичните сили. Днес от канцеларията на Румен Христов изпратиха остро писмо против наличието на Митрофанова паралелно до формалните лица в Пловдив на празника за годишнината от Съединението. 

На фотосите: Пловдивският кмет Зико (с бялата коса отляво надясно) се оказа основателят на абсурда
ТЕМА преди 19 минути 983 преди 2 часа 223 преди 2 часа 202
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР