Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на 7 автомобила

...
Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на 7 автомобила
Коментари Харесай

​Община Враца поръчва 7 автомобила втора ръка за над 75 бона

Община Враца разгласи социална поръчка за доставка на 7 автомобила за над 75 000 лв., научи BulNews.bg. Обществената поръчка е за доставка на моторни транспортни средства за потребностите на община Враца по три обособени позиции. Първата позиция е за доставка на един пътникотоварен автомобил, два викосопроходими коли и един лек автомобил за потребностите на общината. Втората позиция на публичната поръчка е за доставка на два лекотоварни коли за общинското дружество „ Паркинги и гаражи “, а третата позиция е за доставка на един пътнически автомобил за „ Спорт и туризъм “. Изискването на общинарите е всичките транспортни средства да са използвани.
Прогнозната стойност на публичната поръчка е в размер на 63 000 лв. без включен Данък добавена стойност или 75 600 лв. с Данък добавена стойност. От локалната администрация разясняват, че офертите на участниците не би трябвало да надвишават оптималния утвърден бюджет на поръчката. В цената би трябвало да са включени всички разноски, свързани с качественото осъществяване на поръчката. Максималният период за осъществяване на доставката е до 30 календарни дни, считано от датата на подписване на контракта.
Класирането на офертите ще се прави на база сложна оценка, като определеният аршин е „ оптимално съответствие качество/цена”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР