Община Враца обяви конкурс за юрисконсулт, научи агенция BulNews. Вакантната

...
Община Враца обяви конкурс за юрисконсулт, научи агенция BulNews. Вакантната
Коментари Харесай

Община Враца си търси юрисконсулт, вижте какви са условията

Община Враца разгласи конкурс за юрист, научи организация BulNews. Вакантната позиция е в дирекция " Правни действия и публични поръчки " в локалната администрация. 
Основната цел на длъжността е да реализира процесуално посланичество по правосъдни каузи, по които страна е Община Враца. Юрисконсултът реализира настоящи правни съвещания по въпроси от активността на администрацията, изготвя заповеди, протоколи, писма, мнения и информации. 
Мераклиите да заемат виновния пост би трябвало да са магистри по право и да имат юридическа дееспособност. Необходимо е също по този начин да имат знания в региона на локалното самоуправление и локалната администрация и да познават на настоящото законодателство.
Минималният размер на главната заплата, избрана за длъжността е 780.00 лева, като точната сума се дефинира според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и вътрешните правила на Община Враца, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Подборът ще се организира на няколко стадия – по документи, тест и изявление.
Срокът за кандидатстване е до 22 юни.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР