Община Враца обяви конкурс за началник на отдел Устройствено планиране

...
Община Враца обяви конкурс за началник на отдел Устройствено планиране
Коментари Харесай

Община Враца търси началник на отдел, вижте какви са условията

Община Враца разгласи конкурс за шеф на отдел „ Устройствено обмисляне и надзор по строителството “ в дирекция " Строителство и инфраструктура ".
Бъдещият чиновник би трябвало да взима ефективно присъединяване при образуването и провеждането на политиката на администрацията в региона на устройство на територията, контрола по време на строителството, попречване на противозаконното строителство и въвеждането на градежите в употреба. Той би трябвало да управлява методически, организационно и административно, в това число възнамерява, провежда, управлява, координира и регистрира активността на отдел „ Устройствeно обмисляне и надзор по строителството “. 
Длъжностната характерност е разполагаем на претендентите в стая № 16 на Община Враца.
Кандидатите за поста би трябвало да имат висше обучение в региона на техническите науки, да познават нормативната уредба, да умеят да работят в екип, да са отзивчиви и насочени към резултати. Изискват се и минимум 3 години професионален опит. 
Заплатата за поста започва от 780 лева и може да стигне до 2 000 лева, като точният размер се дефинира според Закона за държавния чиновник, Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и Вътрешните правила за заплатите на чиновниците в Общинска администрация Враца, като се регистрира равнището на длъжността, квалификацията и самостоятелния професионален опит на претендента.
Подборът ще се организира на два стадия – тест и изявление, а документи за присъединяване в състезанието се одобряват в период до 8 септември, в това число. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР