Община Варна въведе услуга за плащане на местни данъци и

...
Община Варна въведе услуга за плащане на местни данъци и
Коментари Харесай

Местните данъци във Варна могат да се плащат и чрез виртуален ПОС терминал

Община Варна вкара услуга за заплащане на локални налози и такси и посредством виртуален ПОС терминал за картови разплащания. Целта е притежателите на движимо и недвижимо имущество на територията на общината да бъдат улеснени и да имат опция да погасят своите отговорности отдалечено посредством банкови карти, носещи комерсиалните знаци на националния оператор БORIKA, Maestro карти, издадени в България и в чужбина, и карти MasterCard, Visa и VisaElectron, без да им бъдат начислявани спомагателни такси, изясни Нора Момчева, секретар на общината.

Задължените лица могат да създадат информация и да пристъпят към заплащане на уеб страницата www.varna.bg. За задачата следва да бъде въведен ЕГН/ЕИК на физическо/юридическо лице и ПИН код, публикуван от Община Варна, Дирекция „ Местни налози “.

Плащането посредством виртуален ПОС терминал се отразява по партидите на лицата незабавно след приемане на удостоверение от банката издател на картата. Това значи, че отговорностите се погасяват на момента, а не както е при обичайните банкови преводи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР