Община Варна търси с обществена поръчка фирма, която да поддържа

...
Община Варна търси с обществена поръчка фирма, която да поддържа
Коментари Харесай

Плащаме 400 000 лв. за поддръжката на три фонтана във Варна

Община Варна търси с социална поръчка компания, която да поддържа шадравана на площад " Независимост " и още два сухи фонтана, за което ще заплати 400 000 лева без Данък добавена стойност, научи Varna24.bg

Поръчката е за " Ремонт, експлоатационна и техническа поддръжка на шадраван на площад " Независимост " до Окръжен съд, изсъхнал шадраван на площад България и изсъхнал шадраван Операта на територията на Община Варна " в интервала май-октомври.

Изпълнението на публичната поръчка включва действия по ремонт, разконсервация, експлоатационна и техническа поддръжка и консервация на фонтаните, както следва: Извършване на ежемесечна техническа поддръжка за постигане на ефикасна работа на фонтаните, ремонтно-възстановителни работи, доставка и вложение на нужните материали и артикули в съответствие на наредбата за значителните условия към градежите и оценяване сходството на артикули, детайли и материали. Извършване на нужните изпитвания и лабораторни проучвания. Отстраняване на проявени недостатъци през гаранционните периоди, избрани с контракта за възлагане на публичната поръчка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР