Община Варна е приела пакет от мерки с икономическа подкрепа

...
Община Варна е приела пакет от мерки с икономическа подкрепа
Коментари Харесай

Община Варна удължава с два месеца срока за плащане на местни данъци с отстъпка

Община Варна е приела пакет от ограничения с икономическа поддръжка към жителите на града, заяви Moreto.net.

До 30 юни 2020 година се удължават периодите за заплащането с отстъпка от 5% на налога върху недвижимите парцели и такса боклук, както и на налога върху транспортните средства. Това заяви кметът на морската столица Иван Портних.

Като облекчение на жителите е и анулацията в таксуването в синята зона.

Кметът ще насочи оферти към Общинския съвет таксите за тротоарно право на засегнатите търговци да не бъдат начислявани за интервала на изключителното състояние.

От Община Варна търсят благоприятни условия за съкращаване на други общински такси, патентни данъц и наеми, посочи кмета.

Към момента общината прави старания за прецизиране на разноските за опазване на здравето и обществени действия, като се набелязват ограничения за увеличение на бюджетите в тези функционалности.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР