Община Тунджа“ организира конкурс Коледно вълшебство в Тунджа“. Инициативата е

...
Община Тунджа“ организира конкурс Коледно вълшебство в Тунджа“. Инициативата е
Коментари Харесай

Организират конкурс за коледна украса в Община Тунджа

Община „ Тунджа “ провежда конкурс „ Коледно чудо в Тунджа “. Инициативата е отдадена на идните светли празници и е въодушевена от коледните украси по обитаеми места, направени с предоставените средства от управлението на община „ Тунджа “ за коледна декорация на обща стойност над 20 000 лв..

Редом с тези средства, с персонални такива и на доброволни начала, локалните общности трансфораха тунджанските села в Коледно чудо, като това инициира и сегашния конкурс „ Коледно чудо в Тунджа “.

Настоящият конкурс има за цел:

Да поддържа и насърчи основаването на тематичната декорация за оформяне на публичните пространства в селата на територията на община „ Тунджа “;

Да насърчи основаването и опазването на една по-приветлива визия на обитаемоте места;

Да разпространява хубостта на обитаемоте места на общината в този сезон на годината.

НЕОБХОДИМО УСЛОВИЕ НА КОНКУРСА Е НАПРАВЕНИТЕ СНИМКИ ДА СА НА КМЕТСТВА, НАРОДНИ ЧИТАЛИЩА, УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ПАРКОВЕ, ПЛОЩАДИ И ДРУГИ ОБЩЕСТВЕНИ ПРОСТРАНСТВА В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА. НЕ съдебна експертиза ДОПУСКАТ СНИМКИ НА ЧАСТНИ ИМОТИ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНАТА.

За присъединяване в състезанието е належащо да изпратите 1 /максимум до 3 снимки/ на Коледната декорация във Вашето обитаемо място, на email: [email protected] в период до 15.12.2023 година, в това число. Към снимката/снимките/ е належащо да напишете информация за създател, контакти и местонахождение в обитаемото място.

Гласуването в състезанието стартира от 19 декември и завършва на 21 декември, в това число, като жури на най-красивите украси са жителите, изразили своя избор на Официалната фейсбук страница на общината https://www.facebook.com/tundzha.bg

Изпратените три фотоси ще се одобряват като една творба и ще се разгласяват заедно;Община „ Тунджа “ не носи отговорност за неточно показани фотоси и информация; Община „ Тунджа “ си резервира правото да разгласява предоставените фотоси, популяризирайки обитаемоте места на територията й.

Снимките ще бъдат оповестени в албум на Официалната страница на община „ Тунджа “ https://www.facebook.com/tundzha.bg, а най-красивите украси ще бъдат избрани от жителите и приятелите на общината, чрез броя на утвърдените изявления.

ЖУРИТО съдебна техническа експертиза ВИЕ, ТУНДЖАНЦИ!

Наградите ще бъдат връчени от кмета на община „ Тунджа “ - Станчо Ставрев, на 22 декември 2023 година

Пожелаваме триумф на всички участници!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР