Община Трявна за първи път спечели наградата “Туризъм и култура

...
Община Трявна за първи път спечели наградата “Туризъм и култура
Коментари Харесай

Община Трявна спечели наградата Туризъм и култура за 2021

Община Трявна за първи път завоюва премията “Туризъм и просвета ” за дребна община, с население под 20 000 души, в деветото издание на националния конкурс “Кмет на годината 2021 ”. Престижното съревнование се провежда годишно от платформата Kmeta.bg и дава опция на жителите посредством онлайн гласоподаване да дефинират кои са общините с най-хубави практики у нас.  

Наградата бе връчена на кмета на Община Трявна – госпожа Силвия Кръстева от шефа на “Геотехмин ” – господин Стоян Сталев. Градоначалникът ни с наслада одобри достойното и справедливо отличие на нашия град и акцентира, че сходна премия носи, както гласувано доверие, по този начин и огромна отговорност.  



“За мен е извънредно наслаждение да получа тази премия, тъй като тя принадлежи на община Трявна и на всички тревненци. Хората са нашият мотор, с цел да се движим в вярната посока. Благодаря на Кмета.bg, че търсят положителните практики в локалното ръководство и ги споделят. Благодаря на Общинска администрация, Общински съвет и на всички, които пазят духа на нашия град. Оттук ние можем да развиваме туризма. Добре пристигнали сте в нашия град, градът на татко и наследник Славейкови! ” уточни госпожа Силвия Кръстева.  

Тази година огромните спечелили в категория “Туризъм и просвета ” за междинна община са Карлово и за огромна – Стара Загора. Наградени бяха общо 21 от всички 265 номинирани общини у нас в 7 категории – “Кмет на годината ”; “Кмет на жителите ”; “Smart city ”; “Спорт и юношески начинания ”; “Градска среда ”; “Туризъм и просвета ” и “Зелена община ”. Престижната гала се състоя в “София Тех парк ” без наличието на аудитория и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, настоящи сега в страната.  

Цялото награждаване ще бъде излъчено на 25 ноември по Българска национална телевизия 1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР