Община Тервел ще наказва всеки, завзел общинска земеделска земя, с

...
Община Тервел ще наказва всеки, завзел общинска земеделска земя, с
Коментари Харесай

Община Тервел ще наказва всеки, завзел общинска земя

Община Тервел ще санкционира всеки, завзел общинска земеделска земя, с санкция, избрана от междинната наемна цена за съответното землище, умножена по площта на полето. Това планува новата общинска разпоредба за придобиване, ръководство и предписание с общинско имущество.

Средната наемна цена за завзетата и обработвана от нарушителя земя ще се фиксира съгласно последния обществено оповестен и извършен от общината търг за отдаване чартърен на аграрни площи.

С санкция от 100 до 500 лв. ще бъде наказван всеки - в случай че не предстои за по-тежко наказване,- който без законно съображение завземе общински парцел, е записано още в новата разпоредба. Наемател на общински парцел, който допусне неговото пренаемане, взаимно прилагане по контракт с трети лица или го употребява за стопанска и индустриална активност, ще бъде глобяван с 500 до 2000 лв.. Общинската разпоредба регламентира и глоба - сред 500-1500 лв., за извършител, който в период от един месец не извърши заповед за освобождение на общински парцел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР