Община Стамболийски подписа договор с МРРБ за финансиране на цялостен

...
Община Стамболийски подписа договор с МРРБ за финансиране на цялостен
Коментари Харесай

Стамболийски печели 3 млн. за мащабен ВиК ремонт

Община Стамболийски подписа контракт с Министерство на регионалното развитие за финансиране на повсеместен ремонт на водопроводната мрежа на ул. “Васил Левски ”, който включва замяна и преасфалтиране на улицата, както и замяна на тръбопровод на всички пресечни перпендикулярни улици.

Ремонтът започва до дни, а договорът е за 2 746 000 без Данък добавена стойност.

Половината сума се получава в този момент, а другата част – след Нова година, заяви кметът Георги Мараджиев.

Точно три години, откакто жителите на общината ми гласоподаваха доверие за повторно и още на първи тур с над 65% ме преизбраха за Кмет на Община Стамболийски, не спирам да извършвам обещания, сподели той.

Няма по-важно нещо за една Община от положителния екип. За малко време съумях да основа екип от можещи и знаещи хора. И всеки от тях се гордее, че работи за община Стамболийски.

Част от този екип – зам.-кметът Теодора Денева и основният счетоводител Бистра Гогова подписаха контракта за финансирането.

Този дребен екип е седем години зад тила ми, споделя Мараджиев.

А какво ни чака през идващия мандат? Много работа по инфраструктурата на цялата община. Улици, канализации, пътища, тротоари. Слоганът „ НИЕ НЕ съдебномедицинска експертиза НАЙ-ДОБРИТЕ, НО ПО-ДОБРИ ОТ НАС НЯМА “ към този момент остаря, тъй като станахме НАЙ-ДОБРИТЕ! И го споделям с ясното схващане, че за тези седем години получих лост и опорна точка и я прекатурнах тази община, заключи Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР