Община Сливен в писмо до Агенция Пътна инфраструктура“ поиска да

...
Община Сливен в писмо до Агенция Пътна инфраструктура“ поиска да
Коментари Харесай

Община Сливен иска от АПИ маркировка на кръговото кръстовище на пътя София-Бургас край Тополчане

Община Сливен в писмо до Агенция „ Пътна инфраструктура “ изиска да бъде положена хоризонтал на и отвесна маркировка на новоизграденото кръгово кръстовище на основния път София-Бургас в региона село Тополчане. Мотивите на Общината са, че след завършването на строителството там към този момент има няколко леки произшествия, а пътя изключително лятото е доста претрупан.

Заместник-кметът Румен Иванов моли към управлението на Пътната организация допустимо най-бързо да се сложи сигнализация, с цел да се избегне тежък случай в региона.

" Защото получаваме много сигнали от хора, че карат засилено, не знаят, че има кръгово, излизат в банкета, даже някои са минавали непосредствено през самото кръгово. Дори имаме информация за извърнат ТИР, който е имало там ". 

Шофьори от село Тополчане разясниха, че са доста удовлетворени от кръговото придвижване, само че и те настояха за незабавно полагане на маркировка, пътни знаци и осветяване.

" Значи има потребност единствено от знаци, които да значат, че там има кръгово кръстовище ".

Изтърваха двама трима кръговото, тъй като не го знаят. Чисто и просто, тъй като не са сложили знаците. Ако сложат знаците няма да има никакъв проблем допускам.

Изграждането на това кръстовище по основния път София – Бургас приключи в края на предишния месец.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР