Община Шумен се включва в кампанията Да изчистим България заедно“

...
Община Шумен се включва в кампанията Да изчистим България заедно“
Коментари Харесай

Шумен се присъединява към кампанията за голямото почистване

Община Шумен се включва в акцията „ Да почистим България дружно “ на bTV Media Group Group, която ще се организира на 17-ти септември.

Мащабната доброволческа самодейност e под надслов  „ Подай ръка на природата “ и цели да построи социална сензитивност по въпросите за опазването на околната среда.

Ще се почистват нечисти места по Шуменското плато, в региона на паметника „ Създатели на българската страна “, Стария град, по пътя за телевизионната кула, който минава около Дома за мъже с умствена назадничавост, по пътя за село Новосел и към заслоните на платото. Желаещите да вземат участие в акцията, могат да получат материали за разчистване. Община Шумен провежда два пункта за разпределяне на чували и ръкавици в съботния ден: пред Информационния център на естествения парк до паметника „ Създатели на българската страна “ – от 9.00 часа и на паркинга до Стария град от 10.00 до 12.00 часа.

Пълните чували би трябвало да бъдат оставени до контейнерите за битови боклуци или наоколо до пътя. Събраните боклуци ще бъдат извозени от общинското  предприятие по чистотата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР