Община Шумен обявява с явно наддаване за предоставяне на място

...
Община Шумен обявява с явно наддаване за предоставяне на място
Коментари Харесай

Търг за място в Централната търговска зона на Шумен

Община Шумен афишира с очевидно наддаване за даване на място в Централната комерсиална зона на града за разполагане на нестационарно оборудване за търговия и услуги, според одобрената скица и изискванията, на които следва да дават отговор нестационарните обекти. Обявата е за място №5 за слагане на машина за сладолед на повърхност 1.5 кв.м. с начална тръжна цена за годишен наем – 185.40 лева без Данък добавена стойност, като Данък добавена стойност се начислява върху достигнатата на търга цена.

Със спечелилия търга се подписва контракт за наем за период от три години. Преди издаване на разрешенията и подписване на договорите наемателите съгласуват дизайна на нестационарните обекти с основния проектант. Община Шумен не поема задължения за обезпечаване на външни инфраструктурни връзки – “В и К ”, “Ел. ”.

Търгът ще се организира на 10 август от 10:00 ч. в зала № 363 на Община Шумен. При отсъствие на претенденти още един търг ще се организира на 17 август също от 10:00 ч. в зала № 363. Повече информация може да се получи на телефон 857 720 или в стая № 374.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР