Община Сърница започна пълна проверка за стопанисването и управлението на

...
Община Сърница започна пълна проверка за стопанисването и управлението на
Коментари Харесай

Без прецедент! Кмет продава ток от трафопоста на кметството

Община Сърница стартира цялостна инспекция за стопанисването и ръководството на кметство Медени поляни след получен сигнал, че локалният кмет е продавал ток на няколко семейства от трафопоста на кметската постройка. Това заяви БНР.

Хората плащали сметките си на Абдула Абдулах против хвърчащи ордери, без да знаят какъв брой електрическа енергия са изразходвали.

Семейство с болно дете алармира, че от дни е с изключен ток, защото не гласувало вярно на последните избори за европейски парламент. Случаят ще бъде предаден на прокуратуратаКметът на Сърница Неби Бозов се е срещнал със фамилията, което е останало без ток.

„ По думите на дамата не са дали своят вот вярно и това било наказателна мярка “, сподели той.

Абдула Абдулах е отказал да беседва с общинския кмет.

„ Категорично отхвърли да им пусне тока и си изключи телефона “.

От през днешния ден стартира цялостна инспекция в кметството на Медени поляни.

„ Това е доста обезпокоително. За първи път разбирам, че има вързани клиенти към кметството. При нас общината няма никакви подписани контракти за отдаване чартърен на електрическа енергия. Оказа се, че това е всеобща процедура в селото. Това занапред ние ще го ревизираме под каква форма те са давали електрическа енергия на хората. Електромерът е заключен и кметът отхвърли да пусне тока, нито да го отключи. Това и мен ме изненада, че в селото има подобен казус. С мутренски способи сплашват хората “, сподели Неби Бозов.

Кметът на Медени поляни все още отхвърля коментар за медиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР