Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка

...
Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка
Коментари Харесай

Община Русе търси доставчик на високопроходим автомоби

Община Русе разгласи открита процедура за възлагане на социална поръчка с предмет: „ Доставка на автомобил с висока проходимост за потребностите на доброволното формирование за попречване или преодоляване на бедствия и пожари и изключителни обстановки и премахване на последствията от тях “

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да извършва доставки, според законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система „ Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59ч. на 01.12.2022г. Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, ал.1, т.12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР